Tetherin kasvu vahvistaa tämän kehittyvän markkinakertomuksen

Tetherin kasvu vahvistaa tämän kehittyvän markkinakertomuksen

Vaikka kryptovaluuttamarkkinoille on tänä vuonna tullut paljon hyväksymisuutisia, vuosi 2020 on ollut merkittävä hajautetun rahoituksen [DeFi] noususta. Itse asiassa vuoden Bitcoin Code kolmannella vuosineljänneksellä monet yhteisössä keskittyivät voimakkaasti tämän tilan kasvuun. Vaikka DeFi kuitenkin kiinnitti suurimman osan huomiosta, myös markkinoiden vakiintuneet rahat osoittivat vakaata kasvua kaavioissa.

Itse asiassa viimeisten kymmenen kuukauden aikana stablecoiinien tarjonta on kasvanut 5,7 miljardista 22 miljardiin dollariin, ja pelkästään kolmannella vuosineljänneksellä huomattiin ~ 120%: n tarjonnan kasvu kasvamalla toukokuun 10 miljardista dollarista lokakuussa yli 22 miljardiin dollariin. Odotetusti Tether [USDT] oli markkinoiden johtava stablecoin, jonka tarjonta oli kuusi kertaa suurempi kuin USDC, sen lähinnä säännelty nykyaikainen.

Joel Johnin tutkimusraportin mukaan on käynyt selväksi, että digitaalisten omaisuuserien markkinoiden suosiminen on vähitellen siirtynyt keinottelusta hyödyllisyyteen, koska halu on käyttää vakaa omaisuus. Tämä voi johtua siitä, että valtava osa markkinoista käy kauppaa nykyään pikemminkin Tetheriä kuin Bitcoinia vastaan. Kun vakiomainoksista on tullut kauppiaiden oletusvaluutta, jota vastaan ​​ne myyvät, se on saattanut myötävaikuttaa Bitcoin-markkinoihin vaikuttavan volatiliteetin vähentämiseen.

Vaikka korkeat Ethereumin transaktiopalkkiot vaikuttivat

Stablecoin-liiketoimien kasvava vauhti on myös työntänyt sitä lähemmäksi rajaansa, ja joka kuukausi on todennut noin 8 miljoonaa tapahtumaa. Vaikka korkeat Ethereumin transaktiopalkkiot vaikuttivat osittain tämän mittarin kasvuun, Tether ja USDC ovat pyrkineet etsimään ratkaisuja tähän ongelmaan.

Mielenkiintoista on, että vakiomallien ekosysteemi ei ole vielä kehittynyt niin paljon Ethereum-verkossa. Tämän osoittaa se, että vuoden 2020 kolmannella vuosineljänneksellä sen kasvu oli vain 20%: n nousua verrattuna Q2: n lähes ~ 100%: iin.

Tether oli myös tässä suhteessa johtava stablecoin, jonka vuotuinen hallitseva asema oli 80%, mikä oli korkeampi kuin vuonna 2019 havaittu 75%.

Uusi vuosi voisi nähdä, että vakiokerrokset työskentelevät toisella kerroksella, erityisesti Tetherillä, ja alt yrittää löytää kiertotavan Ethereumin kalliille maksuille ja samalla helpottaa ruuhkia. Tetherin ja muiden vakiomallien suorituskyky riippuu kuitenkin myös siitä, miten markkinat muodostavat DeFi: n, kuten näimme loppuvuodesta 2020.