Hoe uw eToro handelsrekening te verifiëren

Zoals u zult vinden in veel eToro beoordelingen, moet u deze documenten voorbereiden om ervoor te zorgen dat u geen problemen ondervindt met het verificatieproces van de eigenaar van de handelsrekening:

Paspoort of nationale identiteitskaart: beide zijden en hoge resolutie.
Bewijs van adres: zoals een basisrekening van nutsbedrijven (elektriciteit, gas, mobiele telefoon…) of een bankafschrift met de bedragen onleesbaar gemaakt.
U moet er ook rekening mee houden dat voor het opnemen van geld kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Laatste stappen voordat u begint met handelen:
Nadat u bent ingelogd op https://www.indexuniverse.eu/nl/etoro/
, klikt u op het persoonspictogram in de linkerbovenhoek:

Beslis of u uw profiel openbaar of privé wilt houden. Zoals u zult zien in veel eToro beoordelingen, is het het beste om uw profiel privé te laten en het later te veranderen in openbaar als u dat liever wilt.
Stel uw taal in.
Vul uw gebruikersprofiel in
Vul eerst uw adres in.

Vermeld het nummer van uw nationale identiteitskaart.

Geef aan dat u geen Amerikaans staatsburger bent. Als u Amerikaans staatsburger bent, kunt u niet doorgaan, aangezien de Amerikaanse regering dit soort operaties momenteel niet toestaat.
Klik op “Volgende” om verder te gaan met de KYC-test.
Opmerking over de KYC-toets
Last but not least moet u, voordat u met de handel begint, het KYC-formulier (Know Your Customer) invullen en indienen.

Dit is een wettelijke vereiste, en aangezien eToro een sterk en sterk gereguleerd bedrijf is, moet het voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Om dit te doen, moet u aangeven:

ErvaringKennisBeleggingenDoelAttitudeFinanciële statusGeld
Uw handelservaring in jaren (zij zullen niet controleren of dit waar is).

Zodra u dit gedaan hebt, is uw account voor 75% voltooid. Daarom kunt u beginnen met investeren tot 2.000 euro. Zodra u die limiet bereikt, moet u uw telefoonnummer per sms verifiëren.

Is eToro een zwendel of legitiem?

Op de forums vragen veel mensen om feedback over eToro om erachter te komen of het een zwendel is of niet. Nou, van wat ik heb gezien tijdens het testen, eToro is GEEN oplichterij.

Toen ik dit platform testte, verliep de communicatie met hun klantenserviceteam vlot en snel.

Doorzichtigheid
Bovendien presteerde het platform goed zonder requotes, stop-loss hunting of andere dubieuze praktijken die je wel aantreft bij brokers in bepaalde kleine en ongereguleerde jurisdicties zoals Belize.

Veel eToro reviews op het internet zijn geschreven door handelaren die de handel hebben opgegeven, die geen handelsstrategie hebben, die geen vooropleiding hebben, die niets weten over risico- en geldbeheer, of die gewoon gokken.

Aan de andere kant zijn er genoeg positieve recensies over eToro, geschreven door handelaren die hun verstand gebruiken en de juiste mensen kopiëren met een duidelijke strategie in hun achterhoofd.

Word lid van onze gemeenschap
Ontmoet meer dan 400 handelaren in onze Discord gemeenschap.
Elke dag praten we over: Bitcoin, financiën, Groeiaandelen, DeFi, onroerend goed, edelmetaal, forex….