Liste des résultats

El rector Elias assisteix a la seva primera Assemblea de Rectors de la LERU

25/05/2017 - 11:22Universitat de Barcelona

Els rectors de les vint-i-tres universitats que formen part de la Lliga d'Universitats Europees de Recerca (LERU) van participar els dies 19 i 20 de maig a l’Assemblea de Rectors de la LERU, que va tenir lloc a la Universitat de Cambridge. Aquesta ha estat la primera Assemblea de Rectors a la qual ha assistit Joan Elias en representació de la UB.

Xavier Triadó, nou director de l’Institut de Ciències de l’Educació

25/05/2017 - 10:23Universitat de Barcelona

L’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona ha renovat bona part del seu equip directiu. Xavier Triadó, fins ara director adjunt, passa a ser-ne el nou director, en substitució d’Antoni Sans. Per la seva banda, Carme Panchón ocuparà el càrrec de directora adjunta, i Max Turull assumeix el càrrec de secretari en lloc de Mercè Gracenea.

El doctor Llorenç Huguet Rotger elegit Rector de la Universitat de les Illes Balears

24/05/2017 - 18:12Universitat de les Illes Balears

El doctor Llorenç Huguet ha obtingut el 57,46 per cent dels vots ponderats

El doctor Llorenç Huguet Rotger, catedràtic d’universitat de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial, ha estat elegit Rector de la Universitat de les Illes Balears a les eleccions que han tingut lloc avui, dia 24 de maig de 2017, atès que ha obtingut la majoria dels vots emesos.

Dades de l’escrutini

El doctor Llorenç Huguet Rotger ha obtingut el 57,46 per cent dels vots ponderats.

El doctor Rafel Crespí Cladera ha obtingut el 42,54 per cent dels vots ponderats.

Índex de participació per sectors 

Sector a) professors doctors amb vinculació permanent a la Universitat

90,45%

Sector b) resta de personal docent i investigador

42,75%

Sector c) estudiants

9,82%

Sector d) personal d'administració i serveis

84,06%

Els electors de la comunitat universitària, professors, estudiants i personal d'administració i serveis de la UIB, estan estructurats en diferents sectors. El vot per a l'elecció del Rector es pondera per sectors de la manera següent:

51 per cent per al professorat doctor amb vinculació permanent a la Universitat (sector a).12 per cent per a la resta de personal docent i investigador (sector b).25 per cent per a l'alumnat (sector c).12 per cent per al personal d'administració i serveis (sector d).

Les persones que han pogut exercir el dret al vot a les eleccions de la Universitat de les Illes Balears i que, per tant, conformen el cens de la UIB són 15.731.

Sector a): 576, professors doctors amb vinculació permanent a la Universitat.Sector b): 910, resta de personal docent i investigador.Sector c): 13.624, alumnes.Sector d): 621, membres del personal d'administració i serveis.

En total s'han instal·lat catorze meses electorals als edificis següents de la UIB: Son Lledó, Gaspar Melchor de Jovellanos, Guillem Cifre de Colonya, Beatriu de Pinós, Anselm Turmeda, Ramon Llull, Arxiduc Lluís Salvador, Mateu Orfila i Rotger, Antoni Maria Alcover i Sureda, Hospital Universitari Son Espases, Seu universitària d’Eivissa i Formentera i Seu universitària de Menorca.

Les meses, formades per un president i dos vocals i pels suplents respectius, han estat obertes entre les 10 i les 18 hores.

Per ser proclamat Rector, el doctor Llorenç Huguet Rotger ha obtingut la majoria de vots a candidatures vàlidament emesos. Per tant, s’han exclòs els vots nuls i els vots en blanc, ja que no són vots a la candidatura.

Publicació dels resultats

Avui mateix, la Comissió Electoral publicarà els resultats de les eleccions al web de la UIB (http://eleccions.uib.cat/). Demà es podran presentar reclamacions i el dia 26 de maig la Comissió Electoral, si escau, les resoldrà.

La jornada electoral ha transcorregut amb total normalitat.

Roda informativa
Dia: dijous, 25 de maig de 2017
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma

El doctor Llorenç Huguet, guanyador de les eleccions al càrrec de Rector de la UIB, i els membres del seu equip atendran els mitjans de comunicació en una roda informativa que tindrà lloc a Son Lledó per valorar els resultats de les eleccions. 

La Universitat de Barcelona, primera de l’Estat i una de les 150 millors del món en el rànquing de Leiden 2017

24/05/2017 - 15:53Universitat de Barcelona

La Universitat de Barcelona és una de les 150 millors universitats del món i líder a l’Estat en l’edició 2017 del rànquing de Leiden, una classificació internacional que avalua el rendiment científic i el grau de col·laboració de més de 900 universitats del món. Per això, s’ha tingut en compte un ampli conjunt d’indicadors bibliomètrics en publicacions indexades a les bases de dades del Web of Science de Thomson Reuters durant el període 2012-2015.

 

III convocatòria per a la publicació d'articles o altres peces de difusió inèdites vinculades amb la CUD i l'Agenda 2030

24/05/2017 - 13:31Universitat de les Illes Balears

Tercera convocatòria, centrada en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 5: “Aconseguir la igualtat entre els gèneres i apoderar totes les dones i les nines” dins la Universitat

CRUE Internacionalització i Cooperació, a través del seu Observatori de Cooperació Universitària al Desenvolupament (OCUD), llança la seva tercera convocatòria per a la promoció i publicació d’articles o altres peces de difusió inèdits vinculats amb la cooperació universitària al desenvolupament i l’Agenda 2030.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és donar a conèixer accions singulars lligades a la cooperació universitària al desenvolupament que s'estiguin duent a terme en el si de les universitats espanyoles, o en les que hi participin, orientades als tres grans desafiaments del món actual: la lluita contra la pobresa, la lluita contra la desigualtat i la sostenibilitat.

Aquesta tercera convocatòria es dirigeix a activitats relacionades amb l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 5: “Aconseguir la igualtat entre els gèneres i apoderar totes les dones i les nines” i les seves metes.

Les persones interessades,  membres de la UIB (PDI, PAS o alumnat) o bé grups o col·lectius vinculats a l'acció singular, han d'enviar un treball escrit i firmat (article, reportatge o entrevista), no publicat prèviament, a la Secretaria Tècnica de l'OCUD abans de l’1 de juny de 2017 (ocud@crue.org).

 

Més informació.
Document de la convocatòria

Syndiquer le contenu

Le site web officiel de l’Eurocampus Pyrénées-Méditerranée appartient au GECT Pyrénées-Méditerranée.